duminică, 17 octombrie 2010

Compania de Artisti Dorian's Art\

In loc de “noi facem si dregem”
www.companiadeartisti.ro

Nu doresc ca textul de fata sa fie perceput ca o poveste fara inceput si sfarsit. Vreau doar sa stii ca pe spatele a trei minute si jumatate de glorie, cit dureaza in medie un act artistic scenic, se afla 12 luni de munca, studio, incercari, sperante, vise, ambitii..., dorinte, trairi si multa, multa dragoste de muzica.
Nu vreau sa crezi ca exista exercitii minune care te pot transforma, peste noapte, din nimic, sau aproape nimic, in absolut! Vreau sa stii ca prin dragoste de muzica si mult studiu poti trece pragul diletantismului, mandrindu-te cu ceea ce ai devenit.
Asadar, pe scurt:
Compania de Artisti a luat fiinta in 2005 din nevoia de daruire. Din dorinta de a modela, slefui si de a scoate la lumina voci de certa si demonstrabila valoare. Si asta, din disperarea mea, ca muzician si om de litere, vazind si ascultind nonvalori promovate in exces de posturi de radio si televiziune si din nevoia de a ma regasi in voi. Animati de dorinta de “altceva”, s-au alaturat mie Arabela Neazi, “responsabila” cu miscarea scenica, actoria, dictia si improvizatia teatrala, Andrei Tudor, sef al catedrei de improvizatie muzicala, creatie si stil interpretativ. Mie mi-au revenit cursuri legate de tehnica vocala, expresia scenica si simularile de interviu cu presa.



In timpul cursurilor, avem deseori musafiri: artisti curiosi sa-si cunoasca viitorii colegi, compozitori, ziaristi, impresari, producatori….si curieri rapizi care aduc pizza cind ne uita Dumnezeu studiind.
Daca simti ca esti pregatit pentru a deveni ceea ce-ti doresti sa fii, fa primul pas. Restul e treaba noastra!



Thanks For Breakfast - A Short Film about 2 contrasting couples and how the negativity surrounding one of them affects the perfect harmony of the other.
Directed by Anthony Icuagu
Cinematography by Alexandru Popescu
music - Anthony Icuagu feat. Veronica Anghel - The last song for you