marți, 8 iunie 2010

Lansare album Tituş Constantin "Liber" - Mojo ClubMarti, 25 mai, a avut loc in Club Mojo din Bucuresti lansarea primului album al artistului Titus Constantin, intitulat Liber. Lume multa, invitati sa cante la eveniment cat pentru un festival de folk marisor: Mircea Baniciu, Ovidiu Mihailescu, Eugen Avram, Fox Studis, Iulia Mitrea, Cristi Corcioveanu, George Liliac.

In sala, inca multi alti folkisti – adunati cu invitatii, ar rezulta un mic Folk You: Maria Gheorghiu (venita si in calitate de jurnalist la eveniment, impreuna cu echipa TVRM), Alina Manole, Ovidiu Scridon, Marius Matache, Puiu Cretu, Catalina Beta, Jul Baldovin, Adi Bezna.

Albumul contine 16 piese, printre care si cunoscutele Primavara (piesa care deschide albumul – de altfel Titus a si declarat in concert ca primavara este anotimpul lui favorit si a facut tot ce era posibil ca lansarea albumului sa se faca primavara), Doar noi doi, Liber (pe care o puteti asculta in aceasta saptamana in sectiunea Piese ce merita ascultate) sau Luna in cascade.

Text preluat de pe site ul ForeverFolk

Video: Radio3net Florian Pittiş in colaborare cu e-folk si Folk4me

Niciun comentariu: